Kamperen


Op ongeveer 20 meter van het water vandaan vindt u onze kampeerplaatsen.
De in totaal 200 kampeerplaatsen bieden u alles voor een aangename vakantie, of u nu met een caravan, tent of camper reist.

Elke plaats beschikt over een eigen stroomaansluitingDankzij de begroeiing om de plaatsen heeft u de mogelijkheid om even op een beschut plekje van de zon te genieten. Het is ideaal voor surfliefhebbers omdat de kampeerplekken zo dicht bij het water liggen. 

De grote toiletgebouwen worden meerdere keren per dag schoongemaakt en zijn vanaf iedere kampeerplaats snel te bereiken. 
Douchen is bij ons vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen, net als stroom en WiFi.

Stacaravans

Uw volgende vakantie aan het IJsselmeer kunt u direct aan het water vieren. Onze stacaravans staan op nog geen 5 meter van het water verwijderd. Op het bijgelegen zonneterras kunt u heerlijk barbecueën en van de zonsondergang genieten.

Aan comfort zal het u weinig ontbreken. De stacaravans zijn comfortabel en modern ingericht met een ruime zit- en eethoek, een badkamer met toilet en douche, 2 aparte slaapkamers (tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden), verwarming, keuken (inclusief servies, bestek, pannen en koffiezetapparaat) en een satelliet tv. In het bijbehorende schuurtje vindt u de tuinset en kunt u uw spullen kwijt.

De stacaravans zijn ingericht voor maximaal 4 personen. Hierdoor zijn de stacaravans uitermate geschikt voor het hele gezin. U kunt de stacaravans huren voor een weekend, midweek of week.

Seizoenplaatsen

Het steeds weer op en af moeten bouwen bij kamperen kan soms vervelend zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen seizoenplaats te hebben op Camping Schuilenburg.

Op deze plaats kunt u uw caravan het hele seizoen laten staan. Alleen aan het begin van het seizoen opbouwen, waarna u het hele seizoen kunt genieten van uw plaats aan het IJsselmeer en pas weer aan het einde van het seizoen afbouwen.

Op het veld met de plaatsen C44 – C62 hebben de plaatsen een eigen wateraansluiting. Voor een kleine meerprijs heeft u uw eigen wateraansluiting en hoeft u hierdoor niet heen en weer te slepen met water. 

Wilt u meer weten over onze seizoenplaatsen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail via de knop; informatie aanvraag.

Plattegrond

Plattegrond camping
De velden A en C zijn de plaatsen voor onze vaste gasten. De plaatsen G93 – H86 en C44 – C62 zijn de seizoenplaatsen. Onze kampeerplaatsen kunt u terugvinden onder E1 – G92 en H1 – H09. De stacaravans (verhuur) S1 – S16 vindt u gelijk aan het water. De toiletgebouwen zijn aangeduid met nummer 2, 8, 9 en 10. De receptie (1), de campingwinkel (4)  en de kinderclub (5) bevinden zich allemaal bij de ingang van de camping.

© camping schuilenburg.