Beachclub

Na een lange dag op het water, kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van een koud biertje of een heerlijke cocktail (ook alcoholvrij). 

De zonsondergang is zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

De beachclub is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 17:00 -23:00 uur. In het voor- en naseizoen zijn er aangepaste tijden.

Kinderclub


Natuurlijk bieden wij ook voor kinderen veel mogelijkheden. Zo hebben we verschillende speeltuinen, een speciaal kinderstrand met een piratenschip en glijbaan en beschikken de toiletgebouwen over familiedouches en kleedruimtes.

In het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor een compleet recreatieprogramma voor de kinderen met activiteiten zoals: schminken, kanoën, kinderdisco etc.

Er kan op de camping niet hard worden gereden waardoor kinderen overal kunnen spelen.

Wasserette

Camping Schuilenburg beschikt over een goed uitgeruste wasserette met goede wasmachines, centrifuges en drogers. Zeep voor de wasmachines wordt automatisch gedoseerd. Munten voor de wasmachines zijn in de winkel verkrijgbaar. De drogers accepteren kleingeld.  

 

Winkel

Kw Shop biedt een uitgebreid assortiment aan levensmiddelen. U vind hier u dagelijkse levensmiddelen waaronder heerlijke vers gebakken broodjes. Ook voor het omwisselen van uw gasflessen kunt u hier terecht. 

Voor fiets- en skelterverhuur kunt u ook in de winkel terecht, wasmunten zijn hier ook verkrijgbaar. 

© camping schuilenburg.