Beachclub


Na een lange dag op het water, kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van een koud biertje of een heerlijke cocktail (ook alcoholvrij). 

De zonsondergang is zeker de moeite waard om te gaan bekijken.

De beachclub is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 17:00 -23:00 uur. In het voor- en naseizoen zijn er aangepaste tijden.

Kinderclub

Er kan op de camping niet hard worden gereden waardoor kinderen overal kunnen spelen maar natuurlijk zijn er voor de kinderen ook verschillende faciliteiten. Zo hebben we verschillende speeltuinen en sportvelden en een speciaal kinderstrand met een piratenschip en glijbaan. 

In het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor een compleet recreatieprogramma voor de kinderen met activiteiten zoals: schminken, kanoën, kinderdisco etc.

Verder beschikken de grote toiletgebouwen over familiedouches en kleedruimtes.

Wasserette


Camping Schuilenburg beschikt over een goed uitgeruste wasserette met goede wasmachines, centrifuges en drogers. Zeep voor de wasmachines wordt automatisch gedoseerd.

Munten voor de wasmachines zijn in de winkel verkrijgbaar. De drogers accepteren kleingeld.  

Winkel


Kw Shop
 biedt een uitgebreid assortiment aan levensmiddelen. U vindt hier uw dagelijkse levensmiddelen waaronder heerlijke vers gebakken broodjes. Ook voor het omwisselen van uw gasflessen kunt u hier terecht. 

Voor fiets- en skelterverhuur kunt u ook in de winkel terecht, wasmunten zijn hier ook verkrijgbaar. 

Een kopje koffie mee voor onderweg? Vraag naar de verschillende soorten koffie in de winkel.

Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur.

© camping schuilenburg.